تصمیم گیری فرآیندی انسانی است که به منظور بهینه سازی شدن نیارمند اطلاعات به روز می باشد. از جمله داده هایی که در فرآیند خرید لیفتراک به مشتریان و مراجعان کمک بسیار زیادی می کند، لیست قیمت لیفتراک ها می باشد. این امر در صورتی صادف ایت که خرید را به عنوان فرآیند اخذ تصمیم نگاه کنیم.
شرکت های زیادی در زمینه فروش لیفتراک فعالیت دارند. حال این هدف کاری می تواند در بازار لیفتراک صفر صورت بگیرد یا لیفتراک دست دوم که هر کدام مشتریان هدف خاص خود را دارند.
عوامل زیادی سبب می شود که لیست قیمت لیفتراک ها بسیار متنوع باشند. اولین مولفه اثر گذار وجود تنوع بسیار در خصوص این دستگاه ها است. این موضوع آنقدر گسترده است که که کوچکترین تغییری حتی در ساده ترین اجزاء دستگاه خواه دکل باشد، خواه شاخک و سایر ادوات باعث ایجاد تفاوت و تمایز می شود.
انواع لیست قیمت لیفتراک
با توجه به اینکه دو بازار عمده برای تجهیزات صنعتی به صورت پیش فرض مطرح است، داده های موثر قیمتی بر این دو بستر را تحلیل می کنیم. این دو بازار شامل تجهیزات صفر کیلوکتر و ادوات استوک و مستهلک است. با این رویکرد با دو نوع گستره قیمتی مواجه هستیم:
- قیمت لیفتراک صفر
- قیمت لیفتراک دست دوم
لیست قیمت لیفتراک صفر
محصولات صنعتی صفر کیلومتر معمولا توسط نمایندگی لیفتراک به کشور وارد می شوند و یا توسط سازندگان داخلی تولید و توزیع می شوند. پس در این زمینه با دو منبع عرضه طرف هستیم.
مراجعان این نوع لیفتراک ها معمولا اشخاص یا شرکت هایی هستند که بودجه مالی کافی را برای.خرید تامین نموده اند و یا به جهت فشار کاری بالا استفاده از تجهیزات نو را کم هزینه تر از لیفتراک استوک برآورد کرده اند.
تهیه لیفتراک نو به جهت برخی مزایای جانبی ارجحیت دارد. شرکت های عرضه کننده معمولا خدمات پس از فروش یک ساله رایگان و خدمات فنی و قطعاتی ده ساله به همراه آموزش و سرویس های دوذه ای را به خریداران ارائه می دهند.
با تماس تلفنی، ایمیلی، ثبت درخواست تهیه لیفتراک در وب سایت های این شرکت ها، مراجعه حضوری و یا حتی ارتباط با شبکه فروش رسمی نمایندگی ها می توانید قیمت لیفتراک صفر را استخراج نمایید.
لیست قیمت لیفتراک دست دوم
تجهیزات صنعتی دست دوم در صنعت انبار داری از دو طریق قابل تدارک و تهیه هستند. گاهی صاحبان و مصرف کنندگان اصلی لیفتراک در تلاش برای فروش دستگاه موجود در مجموعه شان هستند.این امر می تواند معلول علل متعددی باشد.
این فروشندگان از طریق تبلیغات مستقیم در برخی وب سایت های تخصصی فروش لیفتراک و یا از طریق فروشندگان دست دوم به انجام امر فرپش اقدام می نمایند.
راه دومی نیز برای تهیه این اقلام وجود دارد. افراد و شرکت هایی در زمینه تجهیزات مستعمل و دست دوم در بازار فعالیت دارند که کار تخصصی آن ها فروش این ادوات می باشد.
طی مراجعه حضوری و یا استعلام تلفنی امکان اخذ صیمت و بهاء این مدل از ماشین آلات انبار داری مهیا می شود.
نتیجه گیری راه های اخذ قیمت لیفتراک
با مطالعه موارد فوق الذکر سه راه عمده جهت اخذ قیمت ها معرفی شد. نمایندگی ها و تولید کنندگان، فروشندگان بازاری، مشتریانی که قصد فروش دارند. راه های ارتباطی نیز می تواند شامل تماس تلفنی، درخواست اینترنتی در سایت ها و یا مکاتبه با ایمیل، مراجعه حضوری و غیره باشد.